|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Rea
Kategoria: Kulinaria
Mięsko, mięso, mięsiwo – jadamy je chętnie i często. Jest smaczne i posilne. Można z niego przygotować bardzo urozmaicone i atrakcyjne dania. Zaspokaja głód, dodaje sił i mile... więcej »
|
Autor: Teresa Miazgowska
Liczba stron: 64
Okładka: miękka (broszurowa)
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 19/40 osób ( 48 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Rea
Kategoria: Kulinaria
Prawdą jest, że wykwintna kuchnia nie musi być droga. Bywają przecież okazje, kiedy chcemy przygotować coś naprawdę wyjątkowego, coś, co sprawi wielką przyjemność domownikom, czy... więcej »
|
Autor: Zuzanna Wiciejowska
Liczba stron: 64
Okładka: miękka (broszurowa)
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 15/30 osób ( 50 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Rea
Kategoria: Kulinaria
Żyjemy obecnie szalonym tempie – zwłaszcza w dużych miastach . Robimy karierę, walczymy o awans, lepszy samochód, i większe mieszkanie. Nie mamy czasu na gotowanie w domu, bo to wymaga... więcej »
|
Autor: Zuzanna Wiciejowska
Liczba stron: 64
Okładka: miękka (broszurowa)
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 23/38 osób ( 61 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo RM
Kategoria: Kulinaria
Serniki to jedne z najpopularniejszych tradycyjnych przysmaków znanych na całym świecie.W książce tej zebraliśmy przepisy na serniki z krajów europejskich, Ameryki, regionów tropikalnych i... więcej »
|
Autor: Irmina Lubowiecka
Liczba stron: 96
Okładka: brak danych
Rok wydania: 2009
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: 5.0
1 głosów
Polecany przez: 98/202 osób ( 49 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo RM
Kategoria: Kulinaria
Ponad 100 przepisów na kiełbasy z: wołowiny, wieprzowiny, cielęciny, dziczyzny, drobiu, ryb, owoców morza oraz wegetariańskie. Nawet w niewielkim mieszkaniu możesz bez trudu przygotować... więcej »
|
Autor: Susan Mahnke Peery i Charles G. Reavis
Liczba stron: 264
Okładka: brak danych
Rok wydania: 2008
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: 2.0
1 głosów
Polecany przez: 183/364 osób ( 50 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo RM
Kategoria: Kulinaria
Kawałek ciasta zdecydowanie poprawia humor. Niezależnie od tego, w jakiej części świata przebywasz, zawsze możesz liczyć na deser w postaci ciasta lub tortu.
W książce tej znajdziesz... więcej »
|
Autor: Tamara Milstein
Liczba stron: 96
Okładka: miękka (broszurowa)
Rok wydania: 2009
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 105/214 osób ( 49 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Siedmioróg
Kategoria: Kulinaria
Wschodu, środkowej i wschodniej Europy (w tym Polski), Stanów Zjednoczonych, Afryki Północnej i Indii. Czytelnik znajdzie w niej klasyczne potrawy przyrządzane na Chanukę, Pesach, Rosz ha-Szana ... więcej »
|
Autor: Marlena Spieler
Liczba stron: 128
Okładka: brak danych
Rok wydania: 2005
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: 5.0
3 głosów
Polecany przez: 32/60 osób ( 53 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo SIW Znak
Kategoria: Kulinaria
Jak przygotować i podawać absynt, a jak upiec ośmiornicę? Z ilu dań tak naprawdę składa się pełny włoski posiłek? Dlaczego Meksykanie tańczą podczas jedzenia taco? Co hiszpańska kuchnia ... więcej »
|
Autor: Agnieszka Kręglicka, Marcin Kręglicki
Liczba stron: 224
Okładka: brak danych
Rok wydania: 2008
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: 3.5
2 głosów
Polecany przez: 95/183 osób ( 52 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo SIW Znak
Kategoria: Kulinaria
Jak połączyć w jednym garnku kuchnię włoską i tajską?
Czy mięsem kaczki można zastąpić stek z krokodyla?
Co trzeba zrobić, żeby dostać do potrzymania misia koalę?
Czy potrafisz... więcej »
|
Autor: Robert Makłowicz
Liczba stron: 272
Okładka: brak danych
Rok wydania: 2007
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 33/67 osób ( 49 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo SIW Znak
Kategoria: Kulinaria
Słynna restauratorka prezentuje swoje dotąd niepublikowane przepisy, które zmieniły kulinarne oblicze kraju. Czy jesteście gotowi na przyjęcie Magdy Gessler pod swój dach i na metamorfozę we... więcej »
|
Autor: Agnieszka Kręglicka, Marcin Kręglicki
Liczba stron: 224
Okładka: brak danych
Rok wydania: 2012
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 4/9 osób ( 44 %) brak poleceń
|