|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Siedmioróg
Kategoria: Kulinaria
Wschodu, środkowej i wschodniej Europy (w tym Polski), Stanów Zjednoczonych, Afryki Północnej i Indii. Czytelnik znajdzie w niej klasyczne potrawy przyrządzane na Chanukę, Pesach, Rosz ha-Szana ... więcej »
|
Autor: Marlena Spieler
Liczba stron: 128
Okładka: brak danych
Rok wydania: 2005
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: 5.0
3 głosów
Polecany przez: 32/60 osób ( 53 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Nowy Świat
Kategoria: Kulinaria
Ile razy zastanawialiśmy się jaką potrawę przyrządzić na uroczysty obiad, czy na kolację dla przyjaciół? Dodatkowym utrudnieniem w dokonaniu takiego wyboru są pory roku. Tak, to prawda. Nie ... więcej »
|
Autor: Piotr Adamczewski
Liczba stron: 200
Okładka: twarda
Rok wydania: 2006
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: 5.0
1 głosów
Polecany przez: 111/221 osób ( 50 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Firma Księgarska Jacek Olesiejuk
Kategoria: Kulinaria
Ta niezwykła książka to ponad 500 przepisów na torty i torciki, biszkopty i ciasteczka, ciasteczka miniaturowe, ciasta ucierane, lekkie i z dodatkami a także na tradycyjne ciasta drożdżowe. A... więcej »
|
Autor: praca zbiorowa
Liczba stron: 478
Okładka: twarda
Rok wydania: 2008
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 275/552 osób ( 50 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Firma Księgarska Jacek Olesiejuk
Kategoria: Kulinaria
Pomyśl przez chwilę o intensywnym zapachu bazylii, ostrej sile papryczek chili oraz żółtozłotym blasku szafranu... Przyprawy bywają same w sobie bardzo smaczne. Kiedy jednak połączy się je... więcej »
|
Autor: Richard Carroll
Liczba stron: 256
Okładka: twarda
Rok wydania: 2008
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 219/433 osób ( 51 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Oficyna Wydawnicza Multico
Kategoria: Kulinaria
Domowe jedzenie smakuje najlepiej. Nic nie zastąpi własnoręcznie upieczonego chleba, świeżo wędzonej ryby czy dobrze ukiszonej kapusty. Zajrzyj do książki „Domowe przysmaki” i przekonaj... więcej »
|
Autor: praca zbiorowa
Liczba stron: 328
Okładka: twarda
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: 5.0
1 głosów
Polecany przez: 103/210 osób ( 49 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Literackie
Kategoria: Kulinaria
Nie wszyscy wielbiciele Ani z Zielonego Wzgórza wiedzą, że jej autorka za życia była zarówno uznaną pisarką, jak i świetną kucharką. Jej zamiłowanie do kuchni i talenty kulinarne były... więcej »
|
Autor: Elaine Crawford i Kelly Crawford
Liczba stron: 172
Okładka: brak danych
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: 5.0
1 głosów
Polecany przez: 117/230 osób ( 51 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Rea
Kategoria: Kulinaria
Zimna kuchnia to obszerna wiedza o sposobach przyrządzania potraw, potocznie zwanych zimnymi daniami oraz o produktach i technikach stosowanych przy ich przygotowaniu. Na 2000 zdjęć przedstawiono, ... więcej »
|
Autor: Reinhold Metz, Hans Szameitat,
Liczba stron: 408
Okładka: twarda
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: 5.0
1 głosów
Polecany przez: 90/173 osób ( 52 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Dom Wydawniczy REBIS
Kategoria: Kulinaria
Najnowsza książka dietetyka, doktora Marka Bardadyna.
Jeżeli próbując schudnąć ograniczasz jedzenie, to niedobór składników odżywczych już po kilku dniach gwałtownie spowalnia... więcej »
|
Autor: MAREK BARDADYN
Liczba stron: 232
Okładka: brak danych
Rok wydania: 2008
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: 4.5
2 głosów
Polecany przez: 423/824 osób ( 51 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Firma Księgarska Jacek Olesiejuk
Kategoria: Kulinaria
Książka jest poświęcona najstarszej kuchni Europy. Znawcy twierdzą, że cucina italiana jest także najlepszą kuchnią. Prosta, naturalna i lekka - i bardzo lubiana w wielu krajach, także u... więcej »
|
Autor: praca zbiorowa
Liczba stron: 320
Okładka: twarda
Rok wydania: 2009
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 264/533 osób ( 50 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo AA
Kategoria: Kulinaria
Wyborna pozycja dla tych, którzy smakiem świeżo wędzonej ryby chcą się cieszyć zawsze, kiedy mają na to ochotę. Okazuje się, że wędzenia nie musimy wykonywać w osobno wybudowanej... więcej »
|
Autor: Julian Piotrowski
Liczba stron: 96
Okładka: twarda
Rok wydania: 2009
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 81/158 osób ( 51 %) brak poleceń
|