|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Rea
Kategoria: Kulinaria
Coraz więcej osób rezygnuje z jedzenia mięsa, jeśli nie na stałe, to przynajmniej w okresie letnim. Aby dostarczyć organizmowi wszystkich potrzebnych do życia składników, należy... więcej »
|
Autor: Hanna Grykałowska
Liczba stron: 64
Okładka: miękka (broszurowa)
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: 4.0
1 głosów
Polecany przez: 97/195 osób ( 50 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Rea
Kategoria: Kulinaria
Jak Polska długa i szeroka, ciasta jada się w bardzo wielu domach. Są zdrowe, lubiane i doskonale uzupełniają codzienny jadłospis. Można kupić całkiem niezłe gotowe wypieki, ale prawdziwi... więcej »
|
Autor: Hanna Grykałowska
Liczba stron: 64
Okładka: miękka (broszurowa)
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 95/194 osób ( 49 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Rea
Kategoria: Kulinaria
Moda na koktajle opanowała cały świat, nie ominęła także Polski. I nic w tym dziwnego, są smaczne, kolorowe i orzeźwiające, podaje się je często w różnych sytuacjach, miejscach i... więcej »
|
Autor: Steven Hudson
Liczba stron: 64
Okładka: miękka (broszurowa)
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 99/202 osób ( 49 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Rea
Kategoria: Kulinaria
Zimna kuchnia to obszerna wiedza o sposobach przyrządzania potraw, potocznie zwanych zimnymi daniami oraz o produktach i technikach stosowanych przy ich przygotowaniu. Na 2000 zdjęć przedstawiono, ... więcej »
|
Autor: Reinhold Metz, Hans Szameitat,
Liczba stron: 408
Okładka: twarda
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: 5.0
1 głosów
Polecany przez: 90/173 osób ( 52 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Rea
Kategoria: Kulinaria
Chłodniki, stała pozycja w kuchni polskiej i zajmująca coraz więcej miejsca w kuchni światowej, powracają do łask smakoszy. Są to bowiem, wbrew pozorom, świetne, smaczne, zdrowe, często... więcej »
|
Autor: Teresa Miazgowska
Liczba stron: 96
Okładka: twarda
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 99/191 osób ( 52 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Rea
Kategoria: Kulinaria
Mięsko, mięso, mięsiwo – jadamy je chętnie i często. Jest smaczne i posilne. Można z niego przygotować bardzo urozmaicone i atrakcyjne dania. Zaspokaja głód, dodaje sił i mile... więcej »
|
Autor: Teresa Miazgowska
Liczba stron: 64
Okładka: miękka (broszurowa)
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 19/40 osób ( 48 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Rea
Kategoria: Kulinaria
Prawdą jest, że wykwintna kuchnia nie musi być droga. Bywają przecież okazje, kiedy chcemy przygotować coś naprawdę wyjątkowego, coś, co sprawi wielką przyjemność domownikom, czy... więcej »
|
Autor: Zuzanna Wiciejowska
Liczba stron: 64
Okładka: miękka (broszurowa)
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 15/30 osób ( 50 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Rea
Kategoria: Kulinaria
Żyjemy obecnie szalonym tempie – zwłaszcza w dużych miastach . Robimy karierę, walczymy o awans, lepszy samochód, i większe mieszkanie. Nie mamy czasu na gotowanie w domu, bo to wymaga... więcej »
|
Autor: Zuzanna Wiciejowska
Liczba stron: 64
Okładka: miękka (broszurowa)
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 23/38 osób ( 61 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo SIW Znak
Kategoria: Kulinaria
Książka przepisów kulinarnych polecanych przez Roberta Makłowicza! Niezwyczajna, zaprawiona opowieściami mrożącymi krew w żyłach i nieodparcie dowcipnymi. Długo nie pozwala zapomnieć o... więcej »
|
Autor: Robert Makłowicz
Liczba stron: 248
Okładka: brak danych
Rok wydania: 2001
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 12/28 osób ( 43 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Świat Książki
Kategoria: Kulinaria
Trunki domowej roboty
Wiadomo, że nalewki wzmacniają odporność i łagodzą różne dolegliwości. Wino ułatwia trawienie, ale też chroni przed chorobami serca oraz nowotworami. Natomiast piwo... więcej »
|
Autor: Barbara Jakimowicz-Klein
Liczba stron: 224
Okładka: twarda
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 98/191 osób ( 51 %) brak poleceń
|