Twoje ustawienia



Zapamiętaj mnie
 
 

Kategorie

Narzędzia

Znajdź produkt

 

Najnowsze opinie

L'Oreal Féria Préférence 102 Bardzo Jasny Blond Perłowy

Pierwsza farba ,ktora na moich ciezko rozjasniajacych sie wlosach z mocnym, ciemnym pigmentem dala efekt ladnego, wymarzonego blondu bez ziszczenia... więcej »

 
 

Garnier Color Naturals 111 - Superjasny Popielaty Blond

Ta farba jest okropna! Używałam cale życie rozjaśniacza na swoich blond włosach.. Efekt zawsze był konkretny, aż pokusiłam sie na tą farbę... więcej »

 
 

Revia 05 Miedziany tycjan farba do włosów

Ponad miesiąc temu po raz pierwszy zaaplikowalam ten produkt i stanowczo nie żałowałam. Kolor wyszedl naprawde fajny, włosy nie były zniszone... więcej »

 
 

Delia Odsiwiacz dla mężczyzn

Odradzam zakup. Włosy jak były tak są nadal siwe. więcej »

 
 

Syoss Color 3-3 Ciemny fiolet

Jednym słowem wielkie rozczarowanie, szkoda pieniędzy. więcej »

 
 

Delia Odsiwiacz dla mężczyzn

Ocena ogólna:
3.3
63
głosów
Polecany przez: 196/374 osób (
52
%)


oceń produkt:

poleć produkt: polecam nie polecam
Jakość:
Cena:
Wygląd:
Łatwość stosowania:
Trwałość koloru:
Zapach:
3.1

3.8

3.7

3.4

3.5

2.8

Dodaj swoją opinię!

Dostępny od: 17,20 zł

Porównaj ceny tego produktu »




kliknij aby powiększyć

wybierz miniaturę:

Sprawdź cenę »


 


Producent: Delia
Kategoria: Koloryzacja włosów

Seria: brak danych
Wielkość i rodzaj opakowania: brak danych

Informacja dostępna w serwisie od: 14.04.2008 (2560 dni)
Produkt był oglądany: 36043 razy

Przeczytaj: 29 opinii o Delia Odsiwiacz dla mężczyzn
data najnowszej opinii: 02.02.2015 Dodaj swoją opinię

Przeczytaj: 2 komentarzy dla Delia Odsiwiacz dla mężczyzn
data ostatniego komentarza: 2015-01-22 08:43:41

Opis produktu:

Produkt pozwala w niezwykle prosty i skuteczny sposób pozbyć się siwizny. Nadaje się do stosowania w warunkach domowych ze względu na wyjątkową łatwość aplikacji; pozwala na uzyskanie koloru włosów zbliżonego do naturalnego.
Składniki aktywne:
• biotyna zawarta w rewitalizującym balsamie poprawia kondycję skóry głowy i włosów oraz może zapobiegać ich wypadaniu,
• oligoelementy: wapń, cynk, mangan i krzemionka zapobiegają łamliwości włosów, wzmacniają ich ogólną odporność przywracając blask i zdrowy wygląd.

Zgłoś uzupelnienie lub błąd w opisie produktu

 

 

do góry


Opinie o Delia Odsiwiacz dla mężczyzn


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Łatwość stosowania:

Trwałość koloru:

Zapach:

Autor: Piotr (gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 01.02.2015 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- BRAK
-

Wady produktu:
- Nie odsiwia, nie farbuje

Opinia o produkcie:
Odradzam zakup. Włosy jak były tak są nadal siwe.


Przydatność opinii 100% (
2/2
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Łatwość stosowania:

Trwałość koloru:

Zapach:

Autor: ogad(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 31.12.2014 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Bardzo łatwy w uzyciu skuteczny i tani w porównaniu do innych produktów. Tylko dobrze dostosować proporcje woda/preparat potem dobrze wymieszać i poczekać potem nasmarować najpierw tam gdzie bardziej siwe i odczekać potem resztę dla wyrównania koloru i gra. Jeżeli nie chwyciło to albo za rzadka konsystencja albo za krótko nałozone.

Wady produktu:
- Jak ktoś chce zawsze coś tam znajdzie.

Opinia o produkcie:



Przydatność opinii 0% (
0/3
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Łatwość stosowania:

Trwałość koloru:

Zapach:

Autor: Andre(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 14.11.2014 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- super!!!

Wady produktu:
- nie posiada żadnych wad

Opinia o produkcie:
Jeżeli stosuje się produkt dokładnie według instrukcji to nikt się nie kapnie ,że coś robiłeś z włosami. Wszystko też zależy również od twojego pigmentu włosów i jak zareaguje.W każdym razie moje włosy nabrały naturalny kolor.
Minęły trzy tygodnie od położenia odsiwiacza i nadal kolor włosów jest naturalny. Trzeba również pamiętać o załączonej odzywce ( raz w tygodniu jej użyć). Długo się zastanawiałem nad decyzją użycia jakikolwiek preparatów do siwych włosów, ponieważ w naszym społeczeństwie jak facet z zafarbowanym łbem to od razu są różne skojarzenia ( a to podejrzany gej lub dziwoląg). W stanach z siwym łbem i zniszczonymi zębami nawet nie szukaj sobie pracy, będzie Ci bardzo ciężko.To taka mała dygresja. Przed zastosowaniem tego preparatu dałem się skusić na silnie reklamowany w TV szampon za ponad 20 zł. ( o kant huja go rozbić). Zaś ten produkt polecam z czystym sumieniem i jeszcze raz wspomnę trzymać się dokładnie instrukcji.


Przydatność opinii 43% (
3/7
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Zobacz wszystkie opinie o Delia Odsiwiacz dla mężczyzn »


 

Dodaj opinię o produkcie Delia Odsiwiacz dla mężczyzn


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu opinia zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Ocena ogólna:


Jakość:
Cena:
Wygląd:


Łatwość stosowania:

Trwałość koloru:

Zapach:



Zalety produktu:

Wady produktu:


Opinia o produkcie:



Czy polecasz ten produkt:


Posiadam/korzystam z tego produktu:





Delia Odsiwiacz dla mężczyzn - komentarze, uwagi, pytania


13.11.2013

WOJTEK(gość)/senior.pl

BARDZO DOBRY TANI A DOBRZE KRYJE BARDZO POLECAM SYPER

23.08.2012

Wacek(gość)/senior.pl

Proszę mi odpisać jestem średnim blondynem czy mogę używać tej farby, chciałbym tylko przypylić siwe włosy.Dzięki

 

Dodaj swój komentarz, pytanie lub odpowiedź do dyskusji o produkcie


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu wypowiedź zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Treść wypowiedzi
 (UWAGA: Jeśli chcesz dodać OPINIĘ o produkcie, kliknij tutaj »)




Zobacz także:


Joanna Avangarde Contrast Intensywna czerwień



Producent: Joanna
Kategoria: Koloryzacja włosów

Joanna Avangarde Contrast Świetlisty blond



Producent: Joanna
Kategoria: Koloryzacja włosów

Joanna Avangarde Contrast Ognisty pomarańcz



Producent: Joanna
Kategoria: Koloryzacja włosów

Joanna Multi Color Effect Granatowa czerń



Producent: Joanna
Kategoria: Koloryzacja włosów

Joanna Multi Color Effect Piaskowy blond



Producent: Joanna
Kategoria: Koloryzacja włosów

Joanna Multi Color Effect Perłowy blond



Producent: Joanna
Kategoria: Koloryzacja włosów


  X   Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.   X