Twoje ustawienia



Zapamiętaj mnie
 
 

Kategorie

Narzędzia

Znajdź produkt

 

Najnowsze opinie

Garnier Belle Color 51 - Ciemny Mahoń

jedna z lepszych farb jakie stosowałam - łatwo się nakłada, nie brudzi się przy tym połowy łazienki u mnie kolor wyszedł nieco bardziej... więcej »

 
 

Wella Decoré Pasemka/Balejaż

Kupiłam, wypróbowałam i jestem zadowolona. Efekt taki jak chciałam, czyli delikatne pasemka, włosy wyglądają jak rozświetlone słońcem... więcej »

 
 

Joanna Naturia Color Soczysta malina

taki kolor mi się marzył i po tej farbie rzeczywiście jest jak z obrazka :D więcej »

 
 

Joanna Super Blond Rozjaśniacz do pasemek i balejażu

swietne pasemka wg porad http://www.handsom emen.pl/Tag_porady ,Blond%20pasemka,0 .html można zrobić więcej »

 
 

Garnier 100% Color 010 - intensywna czerń

Doskonale pokrywa siwe włosy. więcej »

 
 

Delia Odsiwiacz dla mężczyzn

Ocena ogólna:
3.3
65
głosów
Polecany przez: 408/792 osób (
52
%)


oceń produkt:

poleć produkt: polecam nie polecam
Jakość:
Cena:
Wygląd:
Łatwość stosowania:
Trwałość koloru:
Zapach:
3.0

3.7

3.6

3.4

3.4

2.8

Dodaj swoją opinię!

Dostępny od: 17,20 zł

Porównaj ceny tego produktu »




kliknij aby powiększyć

wybierz miniaturę:

Sprawdź cenę »


 


Producent: Delia
Kategoria: Koloryzacja włosów

Seria: brak danych
Wielkość i rodzaj opakowania: brak danych

Informacja dostępna w serwisie od: 14.04.2008 (3024 dni)
Produkt był oglądany: 43481 razy

Przeczytaj: 30 opinii o Delia Odsiwiacz dla mężczyzn
data najnowszej opinii: 08.02.2016 Dodaj swoją opinię

Przeczytaj: 2 komentarzy dla Delia Odsiwiacz dla mężczyzn
data ostatniego komentarza: 2016-01-05 16:33:38

Opis produktu:

Produkt pozwala w niezwykle prosty i skuteczny sposób pozbyć się siwizny. Nadaje się do stosowania w warunkach domowych ze względu na wyjątkową łatwość aplikacji; pozwala na uzyskanie koloru włosów zbliżonego do naturalnego.
Składniki aktywne:
• biotyna zawarta w rewitalizującym balsamie poprawia kondycję skóry głowy i włosów oraz może zapobiegać ich wypadaniu,
• oligoelementy: wapń, cynk, mangan i krzemionka zapobiegają łamliwości włosów, wzmacniają ich ogólną odporność przywracając blask i zdrowy wygląd.

Zgłoś uzupelnienie lub błąd w opisie produktu

 

 

do góry


Opinie o Delia Odsiwiacz dla mężczyzn


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Łatwość stosowania:

Trwałość koloru:

Zapach:

Autor: Dav(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 03.02.2016 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- brak zalet

Wady produktu:
- robiłem dwukrotnie zwracając uwagę na proporcję - włosy nie zmieniły w ogóle koloru.

Opinia o produkcie:
Najsłabszy produkt odsiwiający z jakim miałem do czynienia. Szkoda pieniędzy, lepiej dołożyć 10 zł i zrobić odsiwianie u fryzjera.


Przydatność opinii 51% (
196/385
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Łatwość stosowania:

Trwałość koloru:

Zapach:

Autor: Piotr (gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 01.02.2015 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- BRAK
-

Wady produktu:
- Nie odsiwia, nie farbuje

Opinia o produkcie:
Odradzam zakup. Włosy jak były tak są nadal siwe.


Przydatność opinii 50% (
208/413
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Łatwość stosowania:

Trwałość koloru:

Zapach:

Autor: ogad(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 31.12.2014 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Bardzo łatwy w uzyciu skuteczny i tani w porównaniu do innych produktów. Tylko dobrze dostosować proporcje woda/preparat potem dobrze wymieszać i poczekać potem nasmarować najpierw tam gdzie bardziej siwe i odczekać potem resztę dla wyrównania koloru i gra. Jeżeli nie chwyciło to albo za rzadka konsystencja albo za krótko nałozone.

Wady produktu:
- Jak ktoś chce zawsze coś tam znajdzie.

Opinia o produkcie:



Przydatność opinii 49% (
193/396
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Zobacz wszystkie opinie o Delia Odsiwiacz dla mężczyzn »


 

Dodaj opinię o produkcie Delia Odsiwiacz dla mężczyzn


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu opinia zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Ocena ogólna:


Jakość:
Cena:
Wygląd:


Łatwość stosowania:

Trwałość koloru:

Zapach:



Zalety produktu:

Wady produktu:


Opinia o produkcie:



Czy polecasz ten produkt:


Posiadam/korzystam z tego produktu:





Delia Odsiwiacz dla mężczyzn - komentarze, uwagi, pytania


13.11.2013

WOJTEK(gość)/senior.pl

BARDZO DOBRY TANI A DOBRZE KRYJE BARDZO POLECAM SYPER

23.08.2012

Wacek(gość)/senior.pl

Proszę mi odpisać jestem średnim blondynem czy mogę używać tej farby, chciałbym tylko przypylić siwe włosy.Dzięki

 

Dodaj swój komentarz, pytanie lub odpowiedź do dyskusji o produkcie


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu wypowiedź zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Treść wypowiedzi
 (UWAGA: Jeśli chcesz dodać OPINIĘ o produkcie, kliknij tutaj »)




Zobacz także:


Schwarzkopf Re-Nature Medium Odsiwiacz dla Kobiet



Producent: Schwarzkopf & Henkel
Kategoria: Koloryzacja włosów

Schwarzkopf Re-Nature Dunkel Odsiwiacz dla Kobiet



Producent: Schwarzkopf & Henkel
Kategoria: Koloryzacja włosów

Schwarzkopf Re-Nature Dunkel Odsiwiacz dla Mężczyzn



Producent: Schwarzkopf & Henkel
Kategoria: Koloryzacja włosów

Delia Ziołowa odżywka koloryzująca do włosów na bazie naturalnej Chny i Basmy



Producent: Delia
Kategoria: Koloryzacja włosów

Soraya Roll-on Cool Men



Producent: Soraya
Kategoria: Dezodoranty męskie

Pollena Eva Woda toaletowa Kanion Black



Producent: Pollena Eva
Kategoria: Zapachy męskie

Najnowsze produkty Delia:


Delia color www.delia.pl farba do włosów 1.0 czarny


Delia color www.delia.pl farba do włosów 4.0 brąz


Delia color www.delia.pl farba do włosów 6.2 ciemny burgund


Delia color www.delia.pl farba do włosów 9.1 jasny księżycowy blond


Delia Blond Extreme


Delia Ziołowa odżywka koloryzująca do włosów na bazie naturalnej Chny i Basmy


  X   Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.   X