Twoje ustawienia



Zapamiętaj mnie
 
 

Kategorie

Narzędzia

Kategorie podobne

Znajdź produkt

 

Najnowsze opinie

Ludwik Sól ochronna do zmywarek

Mam wrażenie, że jednak rozpuszcza się szybciej i zużywa niż inne sole, mimo że nie jest jakaś bardzo drobna. Ale ogólnie OK. więcej »

 
 

Ludwik Sól ochronna do zmywarek

Mimo tego, że jest mało wydajna, polecam bo jest niedroga i dostępna więcej »

 
 

Ludwik 2-fazowy proszek do zmywarek

Myje dokłanie, jest niedrogi ale wolę używać w postaci kostek, też tej firmy więcej »

 
 

Lidl W5 Perfect 5

Niemal doskonałe. Nie mają perełek i innych cudów, za to myją rewelacyjnie, conajmniej tak dobrze jak te na "C" (nawet najbardziej wypasione) i... więcej »

 
 

Lidl W5 Spezial Salz

Za tę cenę spodziewałam się czegoś znacznie mniej "jakościowego". Sól okazała się najbardziej gruboziarnistą z dostępnych na polskim rynku ... więcej »

 
 

Finish Quantum

Ocena ogólna:
3.9
10
głosów

Polecany przez: 394/764 osób (
52
%)


oceń produkt:

poleć produkt: polecam nie polecam
Jakość:
Cena:
Wygląd:
Wydajność:
Zapach:
3.5

2.0

4.0

4.0

2.8

Dodaj swoją opinię!

Dostępny od: 20,00 zł

Porównaj ceny tego produktu »





kliknij aby powiększyć

wybierz miniaturę:

Sprawdź cenę »


 


Producent: Reckitt Benckiser
Marka: Finish
Kategoria: Środki do zmywarek

Rodzaj i wielkość opakowania: brak danych

Informacja dostępna w serwisie od: 31.01.2009 (5562 dni)
Produkt był oglądany: 22841 razy

Przeczytaj: 4 opinii o Finish Quantum
data najnowszej opinii: 05.05.2012 Dodaj swoją opinię

Przeczytaj: 5 komentarzy dla Finish Quantum
data ostatniego komentarza: 2012-05-04 21:09:49

Opis produktu:

Jego trójkomorowa budowa pozwala na uzyskanie doskonałych wyników podczas każdego zmywania.

* Zdumiewający blask
* Umiejętność usunięcia nawet najtrudniejszych plam i zaschniętego jedzenia
* Brak dodatkowego opakowania
* Rekomendacja wiodących producentów zmywarek

Zgłoś uzupelnienie lub błąd w opisie produktu

 

 

do góry


Opinie o Finish Quantum


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Wydajność:

Zapach:

Autor: Sławomir(gość)/eGospodarka.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: 3 miesiące
Data napisania opinii: 05.11.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- ot proszek jak proszek, robi to do czego jest przeznaczony :)

Wady produktu:
- Kubki i szklanki po umyciu wydzielają dziwny (nieprzyjemny) zapach. Nie wiem do końca czy jest bezpieczny.

Opinia o produkcie:
Myje dobrze, ale kubki i szklanki po umyciu, wyjęciu ze zmywarki (Simens SN26T89) i ustawieniu w szafce wydzielają dziwny zapach. Kontaktowałem się w tej sprawie z Firmą, sprawę badają (podobno !!!)
Czekam na informację, może do tego czasu się nie zatrujemy :)


Przydatność opinii 49% (
46/94
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Wydajność:

Zapach:

Autor: ela(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 05.12.2009 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- łatwe i praktyczne w użyciu tabletki

Wady produktu:

Opinia o produkcie:
jest po prostu super, wyciągam wszystko czyste i pachnące, jeszcze nic nie było włożone do poprawki a używam je od ponad miesiąca


Przydatność opinii 50% (
68/135
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Wydajność:

Zapach:

Autor: koyotero(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: pół roku
Data napisania opinii: 24.07.2009 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:

Wady produktu:
- Zbyt wysoka cena jak na produkt , który nie usuwa zabrudzeń.

Opinia o produkcie:
Za każdym razem , kiedy na szklance pozostanie błyszczyk do ust , po zakończeniu mycia, wyjmuję ze zmywarki pozornie czystą szklankę, na której nadal jest odcisk warg z błyszczykiem :(


Przydatność opinii 49% (
55/113
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Zobacz wszystkie opinie o Finish Quantum »


 

Dodaj opinię o produkcie Finish Quantum


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu opinia zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Ocena ogólna:


Jakość:
Cena:
Wygląd:


Wydajność:

Zapach:



Zalety produktu:

Wady produktu:


Opinia o produkcie:



Czy polecasz ten produkt:


Posiadam/korzystam z tego produktu:





Finish Quantum - komentarze, uwagi, pytania


04.05.2012

zuzuzuzu(gość)/senior.pl

zgadza sie powinno byc napisane ze folia sie rozpuszcza, tez nie moglam do tego dojsc :/

30.10.2010

olo(gość)/senior.pl

jest to folia rozpuszczalna......

02.09.2010

andrzej(gość)/senior.pl

Też uważam, że do próbki powinna być instrukcja co robić z tą folią. Ostrzeżenia w kilku językach i jeden rysunek (na którym zresztą nic nie widać), to trochę za mało.

Zobacz wszystkie komentarze dotyczące Finish Quantum »


 

Dodaj swój komentarz, pytanie lub odpowiedź do dyskusji o produkcie


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu wypowiedź zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Treść wypowiedzi
 (UWAGA: Jeśli chcesz dodać OPINIĘ o produkcie, kliknij tutaj »)




Zobacz także:


Finish Max in 1



Producent: Reckitt Benckiser
Kategoria: Środki do zmywarek

Finish Quantum Lemon



Producent: Reckitt Benckiser
Kategoria: Środki do zmywarek

Finish All In1 Gel



Producent: Reckitt Benckiser
Kategoria: Środki do zmywarek

Reckitt Benckiser Calgonit Tabletki PowerBall 5in1



Producent: Reckitt Benckiser
Kategoria: Środki do zmywarek

Reckitt Benckiser Calgonit Tabletki PowerBall 4in1



Producent: Reckitt Benckiser
Kategoria: Środki do zmywarek

Finish Tabletki PowerBall Classic



Producent: Reckitt Benckiser
Kategoria: Środki do zmywarek

Najnowsze produkty Finish:


Finish Shine & Dry Płyn Nabłyszczający


Finish All In1 Gel


Finish Quantum Lemon


Finish Max in 1


Finish Sól ochronna do zmywarek


Finish Płyn Nabłyszczający