Senior.pl - aktywni w każdym wieku

Twoje ustawienia



Zapamiętaj mnie
 
 

Kategorie

Narzędzia

Znajdź produkt

 

Garnier Color Naturals 111 - Superjasny Popielaty Blond


Ocena ogólna:
4.3
64
głosów
Polecany przez: 335/607 osób (
55
%)


oceń produkt:

poleć produkt: polecam nie polecam
Jakość:
Cena:
Wygląd:
Łatwość stosowania:
Trwałość koloru:
Zapach:
4.0

4.4

4.3

4.3

3.9

2.2

Dodaj swoją opinię!



« Zobacz pełny opis i prezentację Garnier Color Naturals 111 - Superjasny Popielaty Blond




Opinie o Garnier Color Naturals 111 - Superjasny Popielaty Blond

 


Pokaż opinie dodane w okresie: Sortuj opinie według:
Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Łatwość stosowania:

Trwałość koloru:

Zapach:

Autor: Natt(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 06.07.2014 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- + brak żółtych refleksów
- + popielata poświata
- + dobrze rozjaśnia
- + nie niszczy mocno włosów

Wady produktu:
- bardzo mocny zapach, nieprzyjemnie piekący

Opinia o produkcie:
Pewnego dnia postanowiłam stonować kolor poprzedniego farbowania na złoty blond (był to kolor po rozjaśniaczu). Niestety Wellaton, średni blond wyszedł prawie jak ciemny brąz, okropieństwo! Nie chciałam używać już rozjaśniacza więc kupiłam superjasny popielaty blond z Garniera (111), efekt?! Świetnie rozjaśnione włosy, o jakieś 3 tony! Są miękkie, nieco przesuszone na końcach. Bez rudych i żółtych refleksów, magia!


Przydatność opinii 55% (
18/33
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Łatwość stosowania:

Trwałość koloru:

Zapach:

Autor: Magda(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 06.02.2014 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:

Wady produktu:
- Jestem załamana bo po tej farbie mam włosy szaroniebieskie.Nie polecam!!!!

Opinia o produkcie:
Jestem załamana bo po tej farbie mam włosy szaroniebieskie.Nie polecam!!!!


Przydatność opinii 52% (
25/48
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Łatwość stosowania:

Trwałość koloru:

Zapach:

Autor: fryzjer(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: 3 miesiące
Data napisania opinii: 19.12.2013 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:

Wady produktu:

Opinia o produkcie:
Kolor wychodzi extra:) trzymam p polowe dluzej zawsze I nie niszczy az tak wlosow.Delikatnie szczypie na poczatku ale pozniej jest juz spoko:) wiele farb wyprobowalam ale tylko ta daje zarąbisty efekt:)


Przydatność opinii 53% (
25/47
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Łatwość stosowania:

Trwałość koloru:

Zapach:

Autor: naia(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 13.10.2013 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:

Wady produktu:

Opinia o produkcie:
Jestem załamana bo po tej farbie mam włosy szaroniebieskie..jak to się nie spierze to się zapłaczę. Nie polecam.


Przydatność opinii 47% (
21/45
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Łatwość stosowania:

Trwałość koloru:

Zapach:

Autor: ola(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 16.08.2013 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- nie ma zalet

Wady produktu:
- śmierdzi
- konsystencja jest zbyt
- rzadka, utrudnia nakładanie
- za mało produktu (mam włosy za brodę i ledwo starczyło)
- zaraz po użyciu włosy są siwo-niebieskie
- spaliło mi włosy

Opinia o produkcie:
beznadziejny...


Przydatność opinii 51% (
20/39
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Łatwość stosowania:

Trwałość koloru:

Zapach:

Autor: Natala(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 17.02.2013 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- cudownie rozjaśnia włosy, nie niszczy ich zbyt mocno.

Wady produktu:
- okropnie cuchnie i jest go trochę mało.

Opinia o produkcie:
musiałam zużyć 3 opakowania, ale warto było.


Przydatność opinii 49% (
19/39
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Łatwość stosowania:

Trwałość koloru:

Zapach:

Autor: nati(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: pół roku
Data napisania opinii: 21.11.2012 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:

Wady produktu:

Opinia o produkcie:
Bardzo fajny kolorek wychodzi bez żółtych odcieni


Przydatność opinii 56% (
28/50
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Łatwość stosowania:

Trwałość koloru:

Zapach:

Autor: becia(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 30.10.2012 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- pozwala doskonale rozjasnic bardzo ciemne wlosy, nie niszczy az tak wlosow.

Wady produktu:
- strasznie smierdzi, na poczatku wlosy sa szare.

Opinia o produkcie:
rewelacyjna farba;)


Przydatność opinii 52% (
29/56
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Łatwość stosowania:

Trwałość koloru:

Zapach:

Autor: Mara(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: pół roku
Data napisania opinii: 20.07.2012 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- kolor wychodzi idealny

Wady produktu:
- zapach

Opinia o produkcie:
Farba jest bardzo dobra mam bardzo ciężkie włosy do malowania za każdym razem gdy chciałam mieć blond musiałam korzystać z rozjaśniacza,natomiast po tej farbie odrost idealnie się pokrywa. Malowałam ta farbą włosy już kilka razy i rzeczywiście włosy tak się nie niszczą. Polecam


Przydatność opinii 59% (
41/69
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Łatwość stosowania:

Trwałość koloru:

Zapach:

Autor: ana(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 30.05.2012 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- cena
- nie niszczy struktury włosa
- po farbowaniu włosy mają ładny zapach, są miękkie w dotyku
- kolory wyglądają naturalnie
- jest wydajny
- pokrywa 98% włosów

Wady produktu:
- okropny, duszący zapach
- w niektórych miejscach włosy były na początku niebiesko-srebrne

Opinia o produkcie:
Marzył mi się siwy kolorek, ale liczyłam się z tym, że ciężko będzie go uzyskać. Farba jest dość wodna, ale dzięki temu roznosi się na całej długości. Nie polecam farbowania w pomieszczeniu, które nie ma możliwości wietrzenia, bo smród paskudny, ale co ciekawe na włosach nie był aż taki straszny. Po nałożeniu farby i odczekaniu należytego czasu postanowiłam zmyć tą papkę z głowy. Już podczas spłukiwania zaczęłam się śmiać, bo zauważyłam niebieskie kosmyki włosów. Ale bez stresu, po dwukrotnym umyciu zwykłym szamponem niebieski znikł. Włosy nie są wcale zniszczone! Polecam!


Przydatność opinii 53% (
70/133
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna



 

strony : [ 1 ] . 2 . 3

Dodaj opinię o produkcie Garnier Color Naturals 111 - Superjasny Popielaty Blond


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu opinia zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Ocena ogólna:


Jakość:
Cena:
Wygląd:


Łatwość stosowania:

Trwałość koloru:

Zapach:



Zalety produktu:

Wady produktu:


Opinia o produkcie:



Czy polecasz ten produkt:


Posiadam/korzystam z tego produktu:





  X   Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.   X