Twoje ustawienia



Zapamiętaj mnie
 
 

Kategorie

Narzędzia

Znajdź produkt

 

NAC Kosa spalinowa dwusuwowa CG 260B


Ocena ogólna:
3.4
138
głosów
Polecany przez: 757/1417 osób (
53
%)


oceń produkt:

poleć produkt: polecam nie polecam
Jakość:
Cena:
Wygląd:
2.7

4.0

3.8

Dodaj swoją opinię!



« Zobacz pełny opis i prezentację NAC Kosa spalinowa dwusuwowa CG 260B




Opinie o NAC Kosa spalinowa dwusuwowa CG 260B

 


Pokaż opinie dodane w okresie: Sortuj opinie według:
Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Damian(gość)/eGospodarka.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 12.11.2016 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Bardzo dobra.

Wady produktu:
- Brak

Opinia o produkcie:
Kosę zakupiłem w 2006 roku i do dnia dzisiejszego nic przy niej nie robiłem. Oczywiście poza smarowaniem i tankowaniem. Rocznie koszę nią około 60 godzin. Sąsiad kupił kosę za 800 PLN i po dwóch latach koszenia podobnej ilości jaką mam ja musiał ją wymienić bo nie opłacała się naprawa.


Przydatność opinii 100% (
2/2
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: lee(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 07.06.2015 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- brak

Wady produktu:
- psuje się po pierwszym koszeniu
- brak części zamiennych

Opinia o produkcie:
Lepiej zainwestować w Stihla lub w Husqvarna.


Przydatność opinii 72% (
23/32
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Krzysiek(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: 3 miesiące
Data napisania opinii: 25.06.2014 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- niska cena, szybko się nagrzewa

Wady produktu:
- delikatna osłona tarczy, duży hałas

Opinia o produkcie:
Kosa zaskoczyła mnie bardzo pozytywnie. Zakupiłem ją aby doprowadzić do porządku działkę 1,5 ha zaniedbaną przez 15 lat. Poradziła sobie nawet z małymi drzewami i krzakami. Chodzi bez zarzutów. Jak dotąd brak problemów oprócz ułamanej przez odrzucony kamień osłony tarczy tnącej.


Przydatność opinii 55% (
104/189
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Piotr(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 06.10.2012 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Lekka
- Mocna
- Tania

Wady produktu:
- Gaźnik
- Głowica tnaca

Opinia o produkcie:
Skosiłem 36 arów pola niekoszonego od 30 lat
Chodzi do dziś


Przydatność opinii 54% (
145/270
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Daniel(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: pół roku
Data napisania opinii: 08.08.2012 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- lekka
- niska cena
- fajny wyglad
- wytrzymala

Wady produktu:
- czasem słabo odpala

Opinia o produkcie:
fajna kosa kosze nia juz ponad pol roku i jestem zachwycony


Przydatność opinii 54% (
152/280
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: kubus17(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 19.05.2012 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- Brak :)

Wady produktu:
- Ciężko pali jak jest zimna ale ssanie i pełny gaz 2-3 pociągnięcia startera i odpala
- Kijowa głowica ale za 40 zł kupi się już metalową, no i mogla by mieć z 1 km więcej lubi się dusić w wysokiej trawie, Teraz jak bym kupował to bym dołożył pare zł i kupił coś mocniejszego

Opinia o produkcie:
Kijowy serwis



Przydatność opinii 53% (
165/314
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: BoleC(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 17.05.2012 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Niska Cena
- (odziwo) wytrzymała
- Mało pali
- Wygodnie sie kosi

Wady produktu:
- Pękająca plastikowa głowica

Opinia o produkcie:
Gdy kupiłem tąkose myslałem, że wytrzymie góra sezon. Mam ją już 4 sezon i (jeśli chodzi o sam silnik) nic sie nie zepsuło. Głowice kupiłem z HUSQVARNY za 50 zł i nic sie nie dzieje. Wymieniłem jeszcze przekładnie kątową ale to już z winy sąsiada :) Ogólnie kosa pozytywnie mnie zaskoczyła. Tym bardziej, że kosze nią dosyć dużo bo ponad 20 a duzej trawy co 3 dni. PS Jak macie problemy z odpaleniem to zróbcie tak: podpompojcie paliwo ssanie i max gaz- za pierwszym razem zapali na 100 % :)


Przydatność opinii 56% (
144/255
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Bartosz(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 06.05.2012 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- tania, mało pali, dość wytrzymała

Wady produktu:
- ogólnie problem z odpalaniem.Gdy gorąca wcale nie zapali , gdy zimna też trzeba się natrudzić żeby zapaliła

Opinia o produkcie:
Kosę użytkowałem 4 sezony.W tym czasie żadnych awarii lecz kosa od nowości ( przynajmniej moja) ma problemy z odpalaniem.Lecz gdy już odpali bardzo dobrze i równo pracuje.Problem pojawia się gdy trzeba odpalić silnik z powrotem po przerwie w pracy .Tu już można mówić o cudzie gdy odpali.Ogólnie fajna kosa gdyby nie te problemy z odpalaniem.Ogólnie nie polecam.Na szczęscie sprzedałem to w pierony za dobre pieniądze :)



Przydatność opinii 52% (
127/246
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Bogdan(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 06.05.2012 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- lekka super odpala mało pali zbiornik paliwa na 1,5h pracy non stop

Wady produktu:
- słabe głowice ale wymieniłem na inną cena 25zł

Opinia o produkcie:
jak większość osób kupiłem w castoramie ,pracuje nią już 3 rok,i po 3h dziennie co 2 miesiące trawa jakieś po 30 cm przepracowała już ta kosa ok 30h żadnych problemów ,dobrze ją poskręcalem mieszanki pilnuje,pracuje na 3\4 mocy bo niepotrzebna jest cala, kosa się nieprzegrzewa jak się o coś dba to się ma.polecam. SĄ TACY LUDZIE CO SZNUREK POTRAFIĄ ZŁAMAĆ


Przydatność opinii 52% (
100/192
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: seba(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 27.03.2012 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- brak

Wady produktu:
- długo by pisać...

Opinia o produkcie:
szajs


Przydatność opinii 45% (
90/200
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna



 

strony : [ 1 ] . 2 ... 5

Dodaj opinię o produkcie NAC Kosa spalinowa dwusuwowa CG 260B


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu opinia zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Ocena ogólna:


Jakość:
Cena:
Wygląd:




Zalety produktu:

Wady produktu:


Opinia o produkcie:



Czy polecasz ten produkt:


Posiadam/korzystam z tego produktu:





  X   Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.   X