Twoje ustawienia



Zapamiętaj mnie
 
 

Kategorie

Narzędzia

Znajdź produkt

 

Najnowsze opinie

HP Mini 1099ew NG625EA

jest śliczna, lekka, zakochałąm się w niej ;) więcej »

 
 

Samsung NP-N120-KA01PL

polecam. Proszę porównać n120 z poprzednikiem nc10, na plus dźwiek i głośniki, touchpad większy i czulszy, większa klawiatura. Ktoś nad... więcej »

 
 

Asus Eee PC 1000H

Generalnie polecam. Za te pieniądze ciężko będzie znaleźć coś lepszego. Mam wersję ze 160GB HDD i 2 GB RAM. Praca w Win XP na wielu, nieraz... więcej »

 
 

Acer Aspire One Pro 531

mam go i polecam każdemu:) więcej »

 
 

Acer Aspire One 751

jestem zadowolony z tego kompka więcej »

 
 

Asus Disney Netbook MK90H

Ocena ogólna:
4.5
18
głosów

Polecany przez: 232/440 osób (
53
%)


oceń produkt:

poleć produkt: polecam nie polecam
Jakość:
Cena:
Wygląd:
5.0

4.8

5.0

Dodaj swoją opinię!

Porównaj ceny tego produktu »





kliknij aby powiększyć

wybierz miniaturę:

Sprawdź cenę »


 


Producent: Asus
Kategoria: Netbooki

masa: do 1,2 kg
Pamięć: 1 GB
Procesor: Intel Atom
Przekątna monitora: 8.9

Informacja dostępna w serwisie od: 28.06.2009 (5412 dni)
Produkt był oglądany: 30753 razy

Przeczytaj: 3 opinii o Asus Disney Netbook MK90H
data najnowszej opinii: 24.11.2010 Dodaj swoją opinię

Przeczytaj: 4 komentarzy dla Asus Disney Netbook MK90H
data ostatniego komentarza: 2010-11-19 12:41:22

Opis produktu:

Disney Netbook opracowano z myślą o rodzicach i dzieciach. Wyróżnia go bardzo wytrzymała konstrukcja i disnejowski interfejs użytkownika.

W skład zestawu wchodzi, między innymi, ponad 40 opcji kontroli rodzicielskiej, 8,9-calowy ekran LCD, karta Wi-Fi, system operacyjny Windows XP Home i łatwe w użyciu oprogramowanie stworzone specjalnie dla dzieci z postaciami z bajek Disneya, w pięknej oprawie graficznej.

Przeglądarki i klient poczty elektronicznej wyposażone są w dodatkowe filtry, dzięki którym dzieci mają dostęp jedynie do bezpiecznych treści, a rodzice mogą decydować, z kim ich dzieci korespondują. „Pasek z gadżetami” zawiera specjalnie opracowane, dwuwymiarowe menu wyświetlające klienta poczty Disney, przeglądarkę Disney oraz opcje kontroli rodzicielskiej.

System operacyjny Windows® XP Home
Ekran Wyświetlacz LED 8.9” WSVGA (1024x600)
Procesor Intel® ATOM N270
WLAN 802.11 b/g/n
Pamięć DDR2 SO-DIMM 1GB
Dysk 160GB HDD
Interfejs ...

Kliknij aby rozwinąć pełny opis produktu

Zgłoś uzupelnienie lub błąd w opisie produktu

 

 

do góry


Opinie o Asus Disney Netbook MK90H


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: Sylwia(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: tylko go oglądałem / czytałem o nim
Data napisania opinii: 23.11.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:

Wady produktu:

Opinia o produkcie:
Fajny tylko szkoda że niema takiego samego niebieskiego jak różowy


Przydatność opinii 52% (
106/205
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: rolek(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 20.04.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- nie ma

Wady produktu:
- nie ma

Opinia o produkcie:
jest super to narazie mój najlepszy notebok


Przydatność opinii 49% (
105/213
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Autor: lejdi(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: tylko go oglądałem / czytałem o nim
Data napisania opinii: 29.11.2009 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:

Wady produktu:

Opinia o produkcie:
Fajnie, że ktoś zrobił w końcu stricte laptopa dla dzieciaków. Cena, też jest zachęcająca, bo myślałam na początku ja go zobaczyłam, że ze 2 tyś. będzie kosztował. Kontrole rodzicielskie - super.


Przydatność opinii 49% (
133/270
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


 

Dodaj opinię o produkcie Asus Disney Netbook MK90H


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu opinia zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Ocena ogólna:


Jakość:
Cena:
Wygląd:




Zalety produktu:

Wady produktu:


Opinia o produkcie:



Czy polecasz ten produkt:


Posiadam/korzystam z tego produktu:





Asus Disney Netbook MK90H - komentarze, uwagi, pytania


23.10.2010

Marzena(gość)/e-commerce.pl

Jest poprostu super! Dla mojej siedmioletniej corki jest wprost idealne,nie mam jak narazie zadnych zastrzezen.

06.12.2009

ala(gość)/senior.pl

ja go mam od 5 dni i jak na razie nie mam na co narzekać

27.11.2009

mekio(gość)/e-commerce.pl

Bardzo fajny notebook dla dzieciaków. Dla chłopców jest ten niebieski? Parametry może nie powalają, ale dla dzieciaków na pewno starczy.

Zobacz wszystkie komentarze dotyczące Asus Disney Netbook MK90H »


 

Dodaj swój komentarz, pytanie lub odpowiedź do dyskusji o produkcie


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu wypowiedź zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Treść wypowiedzi
 (UWAGA: Jeśli chcesz dodać OPINIĘ o produkcie, kliknij tutaj »)




Zobacz także:


Packard Bell dot.



Producent: Packard Bell
Kategoria: Netbooki

HP Mini 1099ew NG625EA



Producent: HP
Kategoria: Netbooki

Acer Aspire One 751



Producent: Acer
Kategoria: Netbooki

Samsung NP-NC10-KAP1PL



Producent: Samsung
Kategoria: Netbooki

Samsung NP-NC10-KA04PL



Producent: Samsung
Kategoria: Netbooki

Samsung NP-N110-KA01PL



Producent: Samsung
Kategoria: Netbooki

Najnowsze produkty Asus:


Asus Eee PC 1015PEM


Asus Eee PC 1215N


Asus Eee PC 1201N


Asus Eee PC 1101HA


Asus Eee PC T91


Asus Eee PC 1002H