Senior.pl - aktywni w każdym wieku

Twoje ustawienia



Zapamiętaj mnie
 
 

Kategorie

Narzędzia

Znajdź produkt

 

Vorwerk Thermomix TM21


Ocena ogólna:
3.6
125
głosów
Polecany przez: 860/1593 osób (
54
%)


oceń produkt:

poleć produkt: polecam nie polecam
Jakość:
Cena:
Wygląd:
Łatwość obsługi:
3.8

2.4

3.8

3.9

Dodaj swoją opinię!



« Zobacz pełny opis i prezentację Vorwerk Thermomix TM21




Opinie o Vorwerk Thermomix TM21

 


Pokaż opinie dodane w okresie: Sortuj opinie według:
Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Łatwość obsługi:

Autor: waski 2014(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 12.02.2014 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- przydatne urzadzenie

Wady produktu:
- ciągle psujący się nóż a ceny napraw z kosmosu

Opinia o produkcie:
gdyby nie awarie noża to moim zdaniem nie zastąpiona pomoc domowa


Przydatność opinii 50% (
21/42
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Łatwość obsługi:

Autor: ewa (gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: rok
Data napisania opinii: 16.12.2013 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- łatwy zakup ponieważ nie potrzeba żadnych zaświadczeń żeby dostać kredyt na TO NIE PRZYDATNE URZĄDZENIE

Wady produktu:
- produkt łatwo ulegający awarii,nie spełnia funkcji przedstawianych na prezentacji,cena znacznie przewyższ jakość urządzenia

Opinia o produkcie:
po zakupie i korzystaniu z tego urządzenia (termomix ) całkowite rozczarowanie,po zakupie brak kontaktu z przedstawicielem .z mojego punktu widzenie podejście przedstawicieli wygląda tak ze wcisną produkt i znikają ,całkowite rozczarowanie.


Przydatność opinii 55% (
29/53
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Łatwość obsługi:

Autor: poland(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 28.01.2013 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- jak każdy dobry robot kuchenny w cenie około 1.000

Wady produktu:
- hałas porównywalny z załadowaną żwirem betoniarką, stosunek jakości do ceny, skomplikowana obsługa, mało intuicyjna obsługa

Opinia o produkcie:
przereklamowany, cena z kosmosu, w cale nie taki wspaniały, nie ulegajcie marketingowi sprzedającego


Przydatność opinii 50% (
39/78
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Łatwość obsługi:

Autor: nick(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: 3 miesiące
Data napisania opinii: 20.01.2013 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- nie ma

Wady produktu:
- że jest

Opinia o produkcie:
Jedno wielkie gó..o za niebotyczne pieniądze. Nacią..cze jak ich wiele. Prosty kuchenny robot zrobi to samo a do gotowania są garnki. Dostałem jako prezent nie mogę znaleźć w mojej kuchni dla tego głośnego, rzężącego, piskliwego urządzenia miejsca.


Przydatność opinii 49% (
35/71
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Łatwość obsługi:

Autor: walkin(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 24.02.2012 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- łatwość obsługi, szybkie przygotowywanie potraw, ciast, szybkie mycie,trwałość koloru obudowy

Wady produktu:
- brak

Opinia o produkcie:
Bardzo dobre urządzenie, trwałe i bezawaryjne. Pracę nezawaryjną zapewnia postępowanie zgodnie z algorytmami opisanymi w książce. Korzystam z niego ponad 10 lat. Nigdy nie uległ awarii.


Przydatność opinii 51% (
154/303
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Łatwość obsługi:

Autor: helena26(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 28.11.2011 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- same zalety

Wady produktu:
- cena

Opinia o produkcie:
Z termomiksu korzystam 14 lat. Jestem bardzo zadowolona.Do tej pory nie było żadnej awarii.


Przydatność opinii 51% (
278/542
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Łatwość obsługi:

Autor: bzik(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 26.10.2011 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- kosztowny gadżet za nieuzasadnioną wysoką cenę oferowany "marketingowo zgwałconym" klientom w sprzedaży bezpośredniej ku uciesze sprzedającym

Wady produktu:
- za często się psuje wymiana płyty z zasilaczem 2x teraz będzie 3 za około 200zł. 3x wymiana noża 250zł. "zmieloło" koło przekładni 200zł.

Opinia o produkcie:
serwis ma monopol na dostawę i ceny(b.wysokie) części i podzespoły do tych robotnych-garków z silnikiem i grzałką.

Proponuję poważnie zastanowić się przed zakupem zwłaszcza na tzw. prezentacjach lepiej przespać się poczytać opinie rozważyć inne opcje.



Przydatność opinii 53% (
293/556
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Łatwość obsługi:

Autor: literat(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 09.12.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- Nie trzeba zachwalac TM, nie trzeba przekonywac do jego zalet, jesli ktos cokolwiek przygotowuje w kuchni - bedzie wiedzial co zrobi z TM. Używam TM od 7 lat i nie wyobrazam sobie kuchni bez niego. Nie posiadam w szafkach calej masy urzadzen, robotow itd poniewaz ich nie potrzebuje. Mam TM.

Wady produktu:

Opinia o produkcie:



Przydatność opinii 50% (
307/620
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Łatwość obsługi:

Autor: Jola15061(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: ponad rok
Data napisania opinii: 13.11.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK

Zalety produktu:
- same zalety

Wady produktu:
- cena i tylko cena.

Opinia o produkcie:
użytkuję model TM 21 ponad 10lat, nigdy nic się nie zepsuło!!! ułatwia mi pracę w kuchni za nić bym go nie oddała, a ciasto drożdżowe to pikuś.Gorąco wszystkim polecam!!!!!



Przydatność opinii 51% (
201/396
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna


Ocena ogólna:


Jakość:

Cena:

Wygląd:

Łatwość obsługi:

Autor: anoli(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: rok
Data napisania opinii: 17.10.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE

Zalety produktu:
- Gwarancja

Wady produktu:
- Po pół roku użytkowania zmarło mu się...padł cały system komputerowy a miał się NIE PSUĆ!!!!!!!

Opinia o produkcie:
Żałuję ciężko wydanych pieniążków,które mój kochany mąż wydał na to cuś


Przydatność opinii 53% (
203/386
osób)
| Oceń tą opinię: przydatna / nieprzydatna



 

strony : [ 1 ] . 2 . 3

Dodaj opinię o produkcie Vorwerk Thermomix TM21


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu opinia zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Ocena ogólna:


Jakość:
Cena:
Wygląd:


Łatwość obsługi:



Zalety produktu:

Wady produktu:


Opinia o produkcie:



Czy polecasz ten produkt:


Posiadam/korzystam z tego produktu:





  X   Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.   X