|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydanictwo Prószyński i S-ka
Kategoria: Kulinaria
Prawie żaden naród nie ma tak urozmaiconej i smacznej kuchni jak Francuzi. Zarówno francuskie potrawy regionalne, jak i współczesne specjały mają swych zagorzałych zwolenników... więcej »
|
Autor: Janina Pałęcka
Liczba stron: 96
Okładka: brak danych
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 122/253 osób ( 48 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydanictwo Prószyński i S-ka
Kategoria: Kulinaria
„Smakosz wędrowny” jest rezultatem podróży reporterskich po wielu krajach i kontynentach, a także podróży w głąb historii. We wszystkich tekstach dominuje temat kuchni i stołu. Miał... więcej »
|
Autor: Piotr Adamczewski
Liczba stron: 152
Okładka: miękka (broszurowa)
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 77/156 osób ( 49 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydanictwo Prószyński i S-ka
Kategoria: Kulinaria
Popularna i lubiana przez Czytelników Wanda Jackowska proponuje w swojej najnowszej książeczce przepisy na wyroby z czekoladą jako głównym składnikiem.
Amatorzy słodkości znajdą pomysły ... więcej »
|
Autor: Wanda Jackowska
Liczba stron: 64
Okładka: miękka (broszurowa)
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 28/55 osób ( 51 %) brak poleceń
|