|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Muza SA
Kategoria: Kulinaria
W naszej książce zebraliśmy ponad 100 przepisów na rozmaite smakołyki do maczania, zanurzania, polewania i skrapiania. Przedstawiamy znane i lubiane tradycyjne sosy oraz takie, których skład... więcej »
|
Autor: Martin Kintrup
Liczba stron: 128
Okładka: twarda
Rok wydania: 2008
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 8/17 osób ( 47 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Muza SA
Kategoria: Kulinaria
Nawet w największym natłoku zajęć możemy przygotować posiłek, który nie tylko wspaniale smakuje, ale i zawiera odpowiednie proporcje niezbędnych składników odżywczych. Przepisy zawarte w... więcej »
|
Autor: Nicola Graimes
Liczba stron: 192
Okładka: brak danych
Rok wydania: 2006
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 11/22 osób ( 50 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Muza SA
Kategoria: Kulinaria
Dżemy, keczup, pesto, a nawet egzotyczne sosy czy ocet ziołowy można kupić w sklepie, ale czasem warto je przyrządzić samodzielnie - bez konserwantów, za to dokładnie według własnych... więcej »
|
Autor: brak danych
Liczba stron: 128
Okładka: brak danych
Rok wydania: 2005
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: 1.0
1 głosów
Polecany przez: 28/60 osób ( 47 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Muza SA
Kategoria: Kulinaria
Jak ugotować pyszny sos do makaronu? Co można zrobić z imbirem? Czy da się piec w temperaturze 80oC? A może ktoś miałby ochotę jeszcze na słoiczek domowego sosu chili?
Gotuj z fantazją 2 ... więcej »
|
Autor: Sabine Sälzer, Sebastian Dickhaut
Liczba stron: 168
Okładka: brak danych
Rok wydania: 2008
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 32/62 osób ( 52 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Muza SA
Kategoria: Kulinaria
Miękkie mięso i delikatne ryby, chrupiące warzywa, wszystko wyraźnie pikantne, intensywnie pachnące - oto co najlepsze w daniach przygotowywanych w woku. Zarówno wówczas, kiedy chcesz podać... więcej »
|
Autor: Niola Graimes
Liczba stron: 216
Okładka: brak danych
Rok wydania: 2007
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 28/58 osób ( 48 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Nowy Świat
Kategoria: Kulinaria
Współczesne wydania klasycznych dzieł polskiej sztuki kulinarnej są doskonałą publikacją zarówno dla miłośników tradycyjnej kuchni, jak i entuzjastów posiłków opartych na naturalnych... więcej »
|
Autor: Lucyna Ćwierczakiewiczowa
Liczba stron: 336
Okładka: twarda
Rok wydania: 2009
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: 5.0
1 głosów
Polecany przez: 94/186 osób ( 51 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Nowy Świat
Kategoria: Kulinaria
Ile razy zastanawialiśmy się jaką potrawę przyrządzić na uroczysty obiad, czy na kolację dla przyjaciół? Dodatkowym utrudnieniem w dokonaniu takiego wyboru są pory roku. Tak, to prawda. Nie ... więcej »
|
Autor: Piotr Adamczewski
Liczba stron: 200
Okładka: twarda
Rok wydania: 2006
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: 5.0
1 głosów
Polecany przez: 111/221 osób ( 50 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Pascal
Kategoria: Kulinaria
"Kuchnia na Wspólnej" to książka niezwykła. Przedstawia bohaterów i aktorów serialu Na Wspólnej - zwycięzcy Telekamer 2008 - poprzez ich zwyczaje i upodobania kulinarne, które wiele mówią... więcej »
|
Autor: brak danych
Liczba stron: 156
Okładka: brak danych
Rok wydania: 2008
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: 3.0
2 głosów
Polecany przez: 20/40 osób ( 50 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Rea
Kategoria: Kulinaria
Kuchnia chińska to jedna z najstarszych tradycji kulinarnych na świecie. Jest jedyna, niepowtarzalna i niezwykła, warta więc naśladowania.
Wymaga wprawdzie specjalnych naczyń, produktów i... więcej »
|
Autor: Hanna Grykałowska
Liczba stron: 64
Okładka: twarda
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 94/192 osób ( 49 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Rea
Kategoria: Kulinaria
Pomysły na drób i dzikie ptactwo
Prawdziwych smakoszy nie trzeba długo namawiać do jedzenia potraw z drobiu. Mięso to bowiem ma nie tylko wysokie walory smakowe, ale jest również niezwykle... więcej »
|
Autor: Hanna Grykałowska
Liczba stron: 64
Okładka: miękka (broszurowa)
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 94/190 osób ( 49 %) brak poleceń
|