|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Rea
Kategoria: Kulinaria
Coraz więcej osób rezygnuje z jedzenia mięsa, jeśli nie na stałe, to przynajmniej w okresie letnim. Aby dostarczyć organizmowi wszystkich potrzebnych do życia składników, należy... więcej »
|
Autor: Hanna Grykałowska
Liczba stron: 64
Okładka: miękka (broszurowa)
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: 4.0
1 głosów
Polecany przez: 97/195 osób ( 50 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Rea
Kategoria: Kulinaria
Sałatki zrobiły światową karierę. I trudno się temu dziwić, bo są smaczne, zdrowe, tanie i łatwe do przyrządzenia. Jada się je o każdej porze dnia. Mogą stanowić przystawkę, zakąskę, ... więcej »
|
Autor: Hanna Grykałowska
Liczba stron: 64
Okładka: miękka (broszurowa)
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 89/177 osób ( 50 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Rea
Kategoria: Kulinaria
SZKOŁA BARMANÓW. SHAKE IT! jest czymś więcej niż zwykłą książką o barach. Jest to podręcznik wprowadzający do zawodu barmana i przybliżający czytelnikowi krok po kroku zasady pracy za... więcej »
|
Autor: Otto Arera
Liczba stron: 418
Okładka: twarda
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 89/174 osób ( 51 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Rea
Kategoria: Kulinaria
Zimna kuchnia to obszerna wiedza o sposobach przyrządzania potraw, potocznie zwanych zimnymi daniami oraz o produktach i technikach stosowanych przy ich przygotowaniu. Na 2000 zdjęć przedstawiono, ... więcej »
|
Autor: Reinhold Metz, Hans Szameitat,
Liczba stron: 408
Okładka: twarda
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: 5.0
1 głosów
Polecany przez: 90/173 osób ( 52 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Rea
Kategoria: Kulinaria
Mięsko, mięso, mięsiwo – jadamy je chętnie i często. Jest smaczne i posilne. Można z niego przygotować bardzo urozmaicone i atrakcyjne dania. Zaspokaja głód, dodaje sił i mile... więcej »
|
Autor: Teresa Miazgowska
Liczba stron: 64
Okładka: miękka (broszurowa)
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 19/40 osób ( 48 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Rea
Kategoria: Kulinaria
Prawdą jest, że wykwintna kuchnia nie musi być droga. Bywają przecież okazje, kiedy chcemy przygotować coś naprawdę wyjątkowego, coś, co sprawi wielką przyjemność domownikom, czy... więcej »
|
Autor: Zuzanna Wiciejowska
Liczba stron: 64
Okładka: miękka (broszurowa)
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 15/30 osób ( 50 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Rea
Kategoria: Kulinaria
Żyjemy obecnie szalonym tempie – zwłaszcza w dużych miastach . Robimy karierę, walczymy o awans, lepszy samochód, i większe mieszkanie. Nie mamy czasu na gotowanie w domu, bo to wymaga... więcej »
|
Autor: Zuzanna Wiciejowska
Liczba stron: 64
Okładka: miękka (broszurowa)
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 23/38 osób ( 61 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Siedmioróg
Kategoria: Kulinaria
Wschodu, środkowej i wschodniej Europy (w tym Polski), Stanów Zjednoczonych, Afryki Północnej i Indii. Czytelnik znajdzie w niej klasyczne potrawy przyrządzane na Chanukę, Pesach, Rosz ha-Szana ... więcej »
|
Autor: Marlena Spieler
Liczba stron: 128
Okładka: brak danych
Rok wydania: 2005
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: 5.0
3 głosów
Polecany przez: 32/60 osób ( 53 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo SIW Znak
Kategoria: Kulinaria
Jak przygotować i podawać absynt, a jak upiec ośmiornicę? Z ilu dań tak naprawdę składa się pełny włoski posiłek? Dlaczego Meksykanie tańczą podczas jedzenia taco? Co hiszpańska kuchnia ... więcej »
|
Autor: Agnieszka Kręglicka, Marcin Kręglicki
Liczba stron: 224
Okładka: brak danych
Rok wydania: 2008
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: 3.5
2 głosów
Polecany przez: 95/183 osób ( 52 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo SIW Znak
Kategoria: Kulinaria
Jak połączyć w jednym garnku kuchnię włoską i tajską?
Czy mięsem kaczki można zastąpić stek z krokodyla?
Co trzeba zrobić, żeby dostać do potrzymania misia koalę?
Czy potrafisz... więcej »
|
Autor: Robert Makłowicz
Liczba stron: 272
Okładka: brak danych
Rok wydania: 2007
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 33/67 osób ( 49 %) brak poleceń
|