Twoje ustawienia



Zapamiętaj mnie
 
 

Wyniki w kategoriach

Dodatkowe filtry

Znajdź produkt

 
strona główna Opinie Wyniki wyszukiwania
 

Znajdź produkt:

 
Słowa kluczowe:

Wyszukiwanie zaawansowane »
Szukaj w kategorii:
 

 

Słowa kluczowe: książka kucharska
Kategoria: wszystkie kategorie

Znaleziono: 73 produktów w 2 kategoriach

Sortuj według:

dodaj do
obserwowanych

Wydawnictwo Rea Hanna Grykałowska, Przysmaki kuchni jarskiej


Producent: Wydawnictwo Rea
Kategoria: Kulinaria

Coraz więcej osób rezygnuje z jedzenia mięsa, jeśli nie na stałe, to przynajmniej w okresie letnim. Aby dostarczyć organizmowi wszystkich potrzebnych do życia składników, należy... więcej »
Autor: Hanna Grykałowska
Liczba stron: 64
Okładka: miękka (broszurowa)
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych

Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię

Średnia ocena:
4.0
1
głosów
| oceń produkt:

Polecany przez: 97/195 osób (
50
%)
| poleć produkt: polecam nie polecam

dodaj do
obserwowanych

Wydawnictwo Rea Hanna Grykałowska, Sałatki na każdą okazję


Producent: Wydawnictwo Rea
Kategoria: Kulinaria

Sałatki zrobiły światową karierę. I trudno się temu dziwić, bo są smaczne, zdrowe, tanie i łatwe do przyrządzenia. Jada się je o każdej porze dnia. Mogą stanowić przystawkę, zakąskę, ... więcej »
Autor: Hanna Grykałowska
Liczba stron: 64
Okładka: miękka (broszurowa)
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych

Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię

Średnia ocena:
brak
| oceń produkt:

Polecany przez: 89/177 osób (
50
%)
| poleć produkt: polecam nie polecam

dodaj do
obserwowanych

Wydawnictwo Rea Otto Arera, Szkoła barmanów. Shake it!


Producent: Wydawnictwo Rea
Kategoria: Kulinaria

SZKOŁA BARMANÓW. SHAKE IT! jest czymś więcej niż zwykłą książką o barach. Jest to podręcznik wprowadzający do zawodu barmana i przybliżający czytelnikowi krok po kroku zasady pracy za... więcej »
Autor: Otto Arera
Liczba stron: 418
Okładka: twarda
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych

Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię

Średnia ocena:
brak
| oceń produkt:

Polecany przez: 89/174 osób (
51
%)
| poleć produkt: polecam nie polecam

dodaj do
obserwowanych

Wydawnictwo Rea Reinhold Metz, Hans Szameitat, Zimna kuchnia. Przepisy, przygotowanie, dekorowanie


Producent: Wydawnictwo Rea
Kategoria: Kulinaria

Zimna kuchnia to obszerna wiedza o sposobach przyrządzania potraw, potocznie zwanych zimnymi daniami oraz o produktach i technikach stosowanych przy ich przygotowaniu. Na 2000 zdjęć przedstawiono, ... więcej »
Autor: Reinhold Metz, Hans Szameitat,
Liczba stron: 408
Okładka: twarda
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych

Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię

Średnia ocena:
5.0
1
głosów
| oceń produkt:

Polecany przez: 90/173 osób (
52
%)
| poleć produkt: polecam nie polecam

dodaj do
obserwowanych

Wydawnictwo Rea Teresa Miazgowska, Mięsa i mięsiwa - najlepsze przepisy


Producent: Wydawnictwo Rea
Kategoria: Kulinaria

Mięsko, mięso, mięsiwo – jadamy je chętnie i często. Jest smaczne i posilne. Można z niego przygotować bardzo urozmaicone i atrakcyjne dania. Zaspokaja głód, dodaje sił i mile... więcej »
Autor: Teresa Miazgowska
Liczba stron: 64
Okładka: miękka (broszurowa)
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych

Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię

Średnia ocena:
brak
| oceń produkt:

Polecany przez: 19/40 osób (
48
%)
| poleć produkt: polecam nie polecam

dodaj do
obserwowanych

Wydawnictwo Rea Zuzanna Wiciejowska, Potrawy wykwintne i eleganckie


Producent: Wydawnictwo Rea
Kategoria: Kulinaria

Prawdą jest, że wykwintna kuchnia nie musi być droga. Bywają przecież okazje, kiedy chcemy przygotować coś naprawdę wyjątkowego, coś, co sprawi wielką przyjemność domownikom, czy... więcej »
Autor: Zuzanna Wiciejowska
Liczba stron: 64
Okładka: miękka (broszurowa)
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych

Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię

Średnia ocena:
brak
| oceń produkt:

Polecany przez: 15/30 osób (
50
%)
| poleć produkt: polecam nie polecam

dodaj do
obserwowanych

Wydawnictwo Rea Zuzanna Wiciejowska, Szybkie dania na lunch, obiad i kolację


Producent: Wydawnictwo Rea
Kategoria: Kulinaria

Żyjemy obecnie szalonym tempie – zwłaszcza w dużych miastach . Robimy karierę, walczymy o awans, lepszy samochód, i większe mieszkanie. Nie mamy czasu na gotowanie w domu, bo to wymaga... więcej »
Autor: Zuzanna Wiciejowska
Liczba stron: 64
Okładka: miękka (broszurowa)
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych

Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię

Średnia ocena:
brak
| oceń produkt:

Polecany przez: 23/38 osób (
61
%)
| poleć produkt: polecam nie polecam

dodaj do
obserwowanych

Wydawnictwo Siedmioróg Marlena Spieler, Kuchnia Żydowska


Producent: Wydawnictwo Siedmioróg
Kategoria: Kulinaria

Wschodu, środkowej i wschodniej Europy (w tym Polski), Stanów Zjednoczonych, Afryki Północnej i Indii. Czytelnik znajdzie w niej klasyczne potrawy przyrządzane na Chanukę, Pesach, Rosz ha-Szana ... więcej »
Autor: Marlena Spieler
Liczba stron: 128
Okładka: brak danych
Rok wydania: 2005
Seria wydawnicza: brak danych

Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię

Średnia ocena:
5.0
3
głosów
| oceń produkt:

Polecany przez: 32/60 osób (
53
%)
| poleć produkt: polecam nie polecam

dodaj do
obserwowanych

Wydawnictwo SIW Znak Agnieszka Kręglicka, Marcin Kręglicki, W kuchni u Kręglickich


Producent: Wydawnictwo SIW Znak
Kategoria: Kulinaria

Jak przygotować i podawać absynt, a jak upiec ośmiornicę? Z ilu dań tak naprawdę składa się pełny włoski posiłek? Dlaczego Meksykanie tańczą podczas jedzenia taco? Co hiszpańska kuchnia ... więcej »
Autor: Agnieszka Kręglicka, Marcin Kręglicki
Liczba stron: 224
Okładka: brak danych
Rok wydania: 2008
Seria wydawnicza: brak danych

Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię

Średnia ocena:
3.5
2
głosów
| oceń produkt:

Polecany przez: 95/183 osób (
52
%)
| poleć produkt: polecam nie polecam

dodaj do
obserwowanych

Wydawnictwo SIW Znak Fuzja smaków. Podróże kulinarne Roberta Makłowicza


Producent: Wydawnictwo SIW Znak
Kategoria: Kulinaria

Jak połączyć w jednym garnku kuchnię włoską i tajską? Czy mięsem kaczki można zastąpić stek z krokodyla? Co trzeba zrobić, żeby dostać do potrzymania misia koalę? Czy potrafisz... więcej »
Autor: Robert Makłowicz
Liczba stron: 272
Okładka: brak danych
Rok wydania: 2007
Seria wydawnicza: brak danych

Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię

Średnia ocena:
brak
| oceń produkt:

Polecany przez: 33/67 osób (
49
%)
| poleć produkt: polecam nie polecam

strony : 1 ... 5 . [ 6 ] . 7 . 8